Marc Perneel

/Marc Perneel
Marc Perneel 2017-07-20T11:25:22+00:00

Marc Perneel

Plus est en vous

Op een inspirerende wijze begeleid ik je om jouw aanwezig potentieel (terug) te laten renderen. Hoe groter de crisis, hoe groter mijn energie, motivatie en inspiratie om je te helpen je weg te vinden, richting arbeidsvreugde, zodat je makkelijker je verantwoordelijkheid kan opnemen om je stappen te zetten.

Professionele ervaring:- begeleiden van mensen tijdens een persoonlijke of professionele crisis,- begeleiden van mensen voor en/of tijdens de heroriëntering van hun leven en loopbaan.- begeleidden van kmo’s, meedenken aan een nieuwe strategie, begeleiden van changes

Zichzelf in vraag stellen gebeurt op een moment, of tijdens een periode, waarin onze mogelijkheden, competenties worden afgewogen. Bewust of onbewust wordt de vraag gesteld of we nog wel tevreden zijn in onze huidige functie.

Een klankbord kan tijdens deze overwegingen een verkortweg zijn naar arbeidsvreugde. Want is dit nu niet de ultieme wens van iedere werknemer? Met plezier en passie in je werk staan?

Heb je het gratis, waardevolle e-book ‘Test je Innerlijk Leiderschap’ al aangevraagd? Je krijgt er vanzelf mijn beste artikels over zelfvertrouwen, goed voelen, optimaal zijn, gepubliceerd in o.a. Jobat, in je mailbox.E-book Innerlijk Leiderschap BureauStroom

Je kan het hier doen!

Graag tot snel!

Hartelijke groeten, Inge

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save