3 x minder stress, 3 x meer energie

3 x minder stress, 3 x meer energie 2017-09-19T12:29:20+00:00

Herken je je hier in?

 • Ik ben bang in een burnout terecht te komen of ik zit erin
 • Ik wil graag meer energie
 • De dingen die ik doe kosten me energie in plaats van energie te geven.
 • Ik geniet nauwelijks
 • Ik pieker
 • Ik sleur me door mijn dagen
 • Ik heb last van stress

Eerstvolgende data:

 • Voorkom burnout. 3x meer energie, 3x minder stress
  • za 9 dec 2017
  • 9u15-16u30
  • Limburg

Heb je dit ook geconstateerd bij stress?

 • Je kan niet meer helder denken
 • Je reageert vanuit oude reactie-patronen (wat verklaart waarom je toch altijd ruzie krijgt, als je je zo vervelend voelt)
 • Je wel-zijn is onbestaande

Elke vorm van stress gaat gepaard met onprettige emoties: spanning, onrust, zorgen maken, onzekerheid, teleurstelling, … Wetenschappelijk onderzoek, o.a. met betrekking tot hartcoherentie, wijst uit dat onprettige gevoelens ook op fysisch vlak verregaande gevolgen hebben:

 • Je immuniteit valt stil. Langdurig uitvallen ligt op de loer
 • Je maakt stresshormonen aan
 • De aanmaak stopt van ‘gunstige’ hormonen die zorgen voor verjonging en verbondenheid

Wil je…

 • groter energieverlies voorkomen?
 • van stress naar meer rust en ruimte?
 • beter recuperen van een burnout?
 • in contact komen met je innerlijke coach?
 • je levenskwaliteit vergroten? En zo ook je presteren makkelijk verbeteren?

Wil je graag leren hoe je je energie kan vergroten?

Je stress verminderen? Zodat leven weer prettig is?

Je onprettig voelen is een aangeleerd mechanisme. Je kan dus ook weer leren je optimaler te voelen.
Hierdoor heb je meer controle over hoe je je voelt en over je leven.

Praktisch

Het exacte adres (Genk/Lummen/Antwerpen) wordt je toegestuurd na inschrijving en betaling, ongeveer een week voor de start.

Bonus!

GRATIS inspiratiemoment (van 90 minuten) na 6 à 8 weken. Dit stimuleert je om de technieken daadwerkelijk te integreren. Het inspiratiemoment geeft je de ruimte om al je vragen te stellen en je te verzekeren van opvolging.

Wat zeggen anderen over deze workshop?

‘Inge, kan dat nu dat ik me na de trainingsdag zo veel beter voelde? Ik ben daar nogal sceptisch in. En toch, het gaat goed. Ik voel me beter. Raar, he. Ik oefen elke dag kort met de Emwave.’
Monique
“Ik besef dat ik kan kiezen tussen een onprettige en prettige emotie. Die keuze heeft een impact, bijvoorbeeld al op mijn immuunsysteem! Dit geeft een andere kijk, die voor heel wat mensen bruikbaar is. ”
E.D.
“Hier wordt een manier aangereikt om snel in ‘flow’ te geraken. Ik merk dat ik stress sneller en efficiënter kan verhelpen dan gedacht.’
Giovanni, copywriter, Gio Grafix
“Inspirerend om het effect van de hartcoherentie oefeningen te ZIEN op het scherm. De link tussen het fysieke en het mentale is heel sterk, duidelijk.”
Het werkt beter dan medicatie. Het geeft de mogelijkheid om een open geest te bekomen in stress situaties”
K.V.
“Het geeft een fijn gevoel om los te komen van oude patronen. Fijn dat er in de training vaart zit!”
I.V.
“Zo praktisch! Wat een inzichten en kansen dat dit biedt. Ik wil het met mijn hele team doen!”
T.C.
“Hartcoherentie geeft een positieve invloed op fysieke gezondheid. Je hebt veel en direct resultaat met relatief eenvoudige technieken. Ik ben overtuigd geraakt van het nut en de doeltreffendheid.”
“Vandaag een overheerlijke dag Hartcoherentie achter de rug, veel hartverwarmende energie opgedaan als ondersteuning bij de moeilijke momenten, dank je wel Inge Ketels voor je professionele en inspirerende aanpak!”
E.B.
“Het helpt nu al. Ik ben meteen aan de slag gegaan. Ik zie dat de mensen om mij heen inderdaad ook effect voelen. Graag een gevorderde sessie hiervan… Zalig!
Ook thuis vindt het zijn toepassing. Mijn zoon had examen. Ik heb eerst (voor ik hem zag) mijn hartcoherentie oefening gedaan zodat er rust en geluk aan de ontbijttafel was. Zo kon hij positief naar zijn examen vertrekken. Dit is gelukt. Mijn zoon was een zonnetje toen hij vertrok! Heerlijk als je zoiets kan delen met je kinderen.”
“‘Denken’ vanuit je hart biedt nieuwe perspectieven. Met deze tool kan ik mijn huidige uitdagingen aanpakken.”
T.M.
“Hier kan ik die verdomde stress-situatie op het werk anders mee aanpakken. Ik leerde hier dat ik kan kiezen hoe ik me voel. Ik ben dankbaar voor de aangereikte techniek.”
C.P.
“Ik heb meer vertrouwen en rust over het omgaan met stress situaties en bij het (niet) reageren op explosieve reacties van anderen. Wat me inspireert in de dag is de open interactie en authenticiteit. Nogmaals bedankt. Je bent een supermens!”
Marc
“Het is meer concreet en minder ‘zweverig’ dan ik oorspronkelijk dacht. Een bepaalde emotie werd me nu helder. Ik voel me bevrijd nu. Opgelucht. Dit is meer dan ik had verwacht!.”
L.D.
Ik merk het resultaat. Ik kan stressvolle periodes veel beter aan, doe dan rustig de éne taak na de andere zonder mij op te jagen dat er nog zoveel moet gebeuren. Na een kort trainingsmoment met de Emwave heb ik ook veel meer zin om aan een moeilijke opdracht te beginnen.
Kathleen S.
“Zonder die hartcoherentie had ik die moeilijke periode met mijn moeder in het ziekenhuis niet aangekund. Het leerde me bij mezelf blijven, bij een rustig gevoel.
Zeker in zo’n zware situatie gedurende enkele weken is het nodig om een tool te hebben om een positief gevoel te kunnen cultiveren. Hierdoor neemt het teveel aan prikkels af.
Doordat ik zelf rustig was, kon mijn omgeving ook rustiger blijven, dat was opvallend en geruststellend.
Het helpt me om niet te negatief of te zwaar te worden. Ik heb zo geleerd om niet helemaal op te gaan in een situatie en in de anderen.
Ik neem makkelijk over wat bij anderen leeft. Ik kan daar nu meer in kiezen. Het geeft me meer vertrouwen. Ik heb minder angst omdat ik weet dat ik op iets kan terugvallen.”
E.B.