Sterk leiderschap. Werk slim

Sterk leiderschap. Werk slim2018-06-25T21:12:26+00:00

Vaak is onze focus, onbewust, eerder gericht op wat we niet willen in plaats van wat we willen. Hierdoor zijn we niet effectief en efficiënt.
We verspillen tijd aan ‘beren op de weg’, we ervaren stress. Onze capaciteiten onderbenutten we.

Vaak echter weten we niet wat er aan te doen.

 • Loop je ergens vast?
 • Heb je last van stress of burn-outverschijnselen?
 • Ben je piekeren, twijfelen of onzekerheid beu?
 • Weet je dat er meer in je zit, maar je weet niet hoe het eruit te halen?
 • Bij anderen lijkt het makkelijker te gaan dan bij jou. Dat frustreert je.
 • Je verlangt ernaar authentieker te zijn, meer jezelf.

Met het traject Sterk Leiderschap kan je snel stappen zetten en het verschil maken in je leven. Zo boek je gemakkelijker en vanuit innerlijke rust aanzienlijk betere resultaten.

 • Traject start in september
 • Ben je ondernemer, potential of leidinggevende?
 • Wil je weten of jij past in het traject ‘Sterk Leiderschap’?
 • Meld je nu aan voor een Scan-gesprek. Hierin gaan we na wat jou het beste helpt en geef ik je inspiratie en tips. Beperkt plaats!
coaching leidinggevenden professionals resultaten

Het traject Sterk Leiderschap omvat deze thema’s:

 • Aanzienlijk betere resultaten met Zelfleiderschap. Incl. audioseminar en 2 Cd’s

 • Stop piekeren, angst of onzekerheid, verhoog je efficiëntie en werkgeluk

 • Visionair leiderschap: geef positief sturing aan jezelf en je team

 • Manage je energie, niet je tijd. Verdubbel je impact in de helft van de tijd, incl. 2 Cd’s

 • Impact met je communicatie. Je leert effectieve feedback te geven, krijgt zicht op jouw communicatiestijl en hoe anderen in je omgeving communiceren. Inclusief persoonlijk profiel met zelfbeeld en feedbackbeeld.

 • Opvolgsessies (8) en individuele coaching (3u)

Dit traject omvat 6 trainingsdagen, online inspiratiemateriaal, coaching en opvolgmomenten. Hierdoor integreer je de tools optimaal en leer je op een zachte en aangename manier met gelijkgestemden.

Inge Ketels

In dit traject van Sterk Leiderschap:

 • geef je je fundament van persoonlijke kracht en zelfleiderschap een boost. Je vergroot je zelfvertrouwen en je succes-mindset. Je krijgt zicht op de bouwstenen ervan (in jezelf en in een ander) en hoe je telkens opnieuw je zelfvertrouwen kan behouden. Je versterkt je pro-activiteit en hebt eenvoudigweg het lef om die stappen te zetten die nodig zijn (thema zelfleiderschap).

 • leer je zorgelijke gedachten, piekeren en oordelen te stoppen. Zo verandert je perspectief, zie je meer mogelijkheden, wordt je denken helderder, verlies je minder energie, verbeteren je relaties, bereik je makkelijker je doelen. (thema: stop piekeren, twijfel en angst)
 • leer je je toekomst positief sturing te geven. Via eenvoudige tools waardoor je je brein optimaler gebruikt, haal je met meer gemak meer uit jezelf. Bij toepassing kan je je talenten meer inzetten, meer doen wat je graag doet, je doelen makkelijker verwezenlijken. Je leven wordt aangenamer. Je hebt er meer sturing over! (thema: positieve sturing geven)
 • leer je stress te verminderen en je energie te vergroten. Je benut je tijd efficienter, waardoor je optimaal functioneert én je impact vergroot. 

Resultaten van deze training:

 • Positieve doe-kracht verwerven
 • Pro-activiteit stimuleren, meer vernieuwing en creativiteit
 • Durf vergroten, waardoor je meer voldoening en vervulling ervaart
 • Open-mindedness versterken
 • Samenwerking verbeteren en fijnere relaties
 • Zelfvertrouwen vergroten zodat je makkelijker meer bereikt
 • Eigen motivatie en engagement stimuleren
 • Positieve ingesteldheid versterken
 • Levens- en werkkwaliteit vergroten
 • Je beter voelen in je vel

Schrijf je in en geef je groei en je effectiviteit een boost!

Aftoetsen of het traject is wat je wil? Meld je aan voor een Scan-gesprek.

Wat zeggen deelnemers over dit traject?

Je inspireerde me om mijn leven volop in eigen handen te nemen, je liet me terug dromen en mijn levensdoelen op een rijtje zetten!
Annelies
Ik leer dat positiviteit een ingesteldheid is. Ik merk dat het creëren van positieve beelden veel kan veranderen. Ik kan nu makkelijker negatieve emoties neutraliseren en loslaten.
E.M.
Ik heb geleerd rust te vinden. Ik merk ook dat ik mensen rondom mij kan helpen met mijn nieuwe inzichten. Ook dat geeft telkens weer extra zelfvertrouwen.
Leen

Scroll verder! Je vindt er meer deelnemers aan het woord over hun ervaring met Sterk Leiderschap.

Ontketen jij ook je potentieel? Zodat je slim functioneert?

Ben je ondernemer, leidinggevende of professional? Wil jij serieus investeren in jezelf, je carrière/je bedrijf? Geef je op voor een vrijblijvende Scan met mij om te ontdekken welke stap jij nu kunt zetten.

Doe het nu.

 • Dit gaat door per telefoon/skype of life in Genk.
 • Reserveer een half uur (wat kan uitlopen tot een uur)
 • Je vult voorafgaand enkele vragen in, zodat ons gesprek optimaal en efficiënt verloopt.

Meld je hier aan.

Wil je nu nog geen gesprek maar eerst zelf aan de slag? Download dan hier het gratis e-book ‘Test je innerlijk Leiderschap’.

 

Ja! Ik wil slim werken en een Scan-gesprek
Het traject Innerlijk Leiderschap heeft me geholpen om terug vertrouwen te krijgen in mijn eigen kunnen. Ik laat me nu leiden door mijn eigen goed gevoel.
Via dit traject heb ik ontdekt dat er nog mensen hooggevoelig zijn. Ik voel me niet meer alleen.
Ik heb geleerd dat ontspanning belangrijk is om mijn evenwicht te behouden. Door de hartcoherentie voel ik me beter, sterker. Het heeft effect. Ik wist niet dat frustratie zo’n impact kon hebben. De training zelfvertrouwen heeft me bijgebracht hoe ik negatieve gedachten kan ombuigen naar positieve … 90 % van mijn angsten en zorgen blijken onrealistisch!
Ik kan nu veel intenser genieten van de mooie dingen in het leven.
Wat een bevrijding!
Anne, administratief bediende
Ik had een kelderend energiepeil. Professioneel en privé was er van alles. Ik zag het even niet zitten. De trainingsdag Zelfvertrouwen gaf me een echte boost.
Uit Innerlijk Leiderschap haalde ik ook veel. Kleine tips, zoals hoe mijn hoofd leeg te krijgen om te slapen, inzicht dat ik vaak in iemands anders gedachten zat, het vertrouwen dat het goed komt, de knop kunnen omdraaien, mezelf complimenten geven.
Het is alsof een last van me afgleed. Ik hoef niet altijd te presteren. Ik moet niet altijd.
Ik kies veel meer voor mezelf of voor realistische doelen. Ik kan makkelijker loslaten.
Dit brengt rust & levenskwaliteit. Ik slaap veel beter.
Ik merk dat ik anders denk.
Ik vond de opbouw en methodes zeer goed. Ik voel dat Inge spreekt uit ervaring. Dat is een enorme sterkte!
Kathleen, business development consultant
“De inzichten en de impact van het traject Innerlijk Leiderschap overtreffen mijn oorspronkelijke verwachtingen, het volgen van het traject is één van de beste beslissingen die ik genomen heb, op het juiste moment. Jij bent dan ook echt wel een topcoach, zo fijn om te zien hoe jij telkens weer eenieder van die diverse groepen zo weet aan te spreken, recht uit je hart ! Door me zo op mijn gemak te laten voelen, hadden die 4 dagen ook meteen een groots effect.
Ik besef maar al te goed dat ik nog een hele weg te gaan heb, maar ik heb nu eindelijk wat werkgerief op zak…
Van harte dank je wel Inge !”
N.M.
Ik vond het traject superpositief. Had ik dit gehad 5 jaar geleden, waren sommige dingen beter en makkelijker gelopen.
Het groepsgebeuren geeft herkenning en energie. Dat was heel tof.
Ik herken nu patronen en mechanismes. Als iets tegenvalt, kan ik er op teruggrijpen, zoals een EHBO-kit.
Het heeft me erg verrijkt, ik ben er happy mee.
Geertje
Toespraken geven vond ik vroeger een nachtmerrie. Nu ben ik een stuk rustiger. Door anders te denken, me duidelijk te maken ‘ik kan het’, gaat het wel.
Mijn personeel zegt dat ik opener ben. Ik maak meer contact, dat gaat vlotter, mijn muur is naar beneden gegaan, door anders te denken. Zo kunnen we elkaar op moeilijke momenten ook steunen.
Ik ben voor een stuk minder aan het piekeren. Ik slaap veel beter dan vroeger. Ik ben rustiger.
Carla, leidinggevende in een rusthuis
Contacten op mijn werk zijn beter. Het is nu aangenamer om te werken. De sfeer is beter, omdat ik zelf ook niet meer zo negatief over de mensen denk.
Ik ben rustiger, denk niet zo snel negatief en dat werpt zijn vruchten af. Ik denk minder ‘oei oei oei, dat gaat fout lopen’. Daardoor doe ik dingen makkelijker.
De cursus heeft mijn ogen geopend dat ik altijd op zoek ben naar bevestiging. Als ik die dan niet kreeg was ik verloren. Ik denk nu ‘ik kan het’. Ik zie nu dat ik bevestiging bij me zelf dien te zoeken.
Conny
Ik ben sinds 4 maanden thuis met een burn-out. Ik volgde vorige maand de 2 laatste dagen van het traject Innerlijk Leiderschap. Toen ik naar huis reed, voelde ik me beter dan ooit. Positieve ideeën en oplossingen stroomden door mijn hoofd.
Ook nu, twee weken later voel ik me duidelijk beter. Het gaat me beter. Ik ga nu anders om met kinderen en man: in plaats van gestrest, met warmte en aandacht voor wat goed gaat. Daar ben ik blij om!
Met vroegere panieksituaties kan ik nu met vertrouwen
K.V., leidinggevend
Ik leerde hoe beter in balans te raken, steviger in het leven te staan. Terug de positieve motor in mezelf aan te wakkeren. Ik bezie mezelf positiever. Dit maakt meer voor me mogelijk.
Op eenvoudige wijze weet Inge de kern te raken. Mooi!
Het audioseminar ‘Bouwen aan je Zelfvertrouwen’ sorteert effect. De ondersteuning die het biedt, vind ik prettig!
D.K.
Een jaar geleden moest ik voor het eerst in 22 jaar thuis blijven van mijn werk. Ik had zoveel last van stress dat ik niet langer kon functioneren. Ik besefte dat ik in een vicieuze piekercirkel was terechtgekomen. Ik had positieve sturing nodig. De training Innerlijk leiderschap zorgde voor een betere mindset en de hartcoherentie bracht mijn drukke hoofd tot rust. Deze training verhoogde mijn levenskwaliteit. Bedankt, Inge.
Kristel, Helchteren
Hierbij wil ik je ook nog eens bedanken voor de kwaliteit van je cursus, zowel naar vorm als inhoud. De cursus zit boordevol praktische tips en inzichten, die echt inspirerend en versterkend werken voor mij. Zoveel verschillende invalshoeken en technieken die je ons aanreikt, telkens goed onderbouwd, en de ruimte die je laat om zelf te interpreteren, toe te passen en verder te ontdekken. De mix van workshops, audioseminars en cd’s, geeft je de mogelijkheid op je eigen tempo en met eigen accenten te werken. En wat betreft de workshops, deze zijn super goed gegeven, de uren vliegen voorbij en op een heel heldere, gestructureerde en aangename manier stroomt de info bij je binnen. De afwisseling tussen theorie, oefeningen en ervaringen uitwisselen met andere cursisten is super. Echt goed gedaan van jou, één van de betere cursussen die ik al gevolgd heb. Nog eens bedankt.
, Ingenieur
Het traject innerlijk leiderschap heeft me nieuwe tools en technieken bijgebracht, die ik enerzijds zelf kan toepassen én die ik anderzijds kan gebruiken bij mijn klanten. Het heeft me ook geholpen om terug te vertragen en milder te zijn. Iedereen is in proces, iedereen beleeft dat proces op een unieke manier en iedereen zit ergens anders in dat proces. Er is aangename afwisseling. Ook de rustige, niet oordelende manier waarop Inge met haar deelnemers omgaat is heel erg fijn!
Annelies
Na persoonlijke tegenslagen zat ik in een dip/neerwaartse spiraal. In mijn zoektocht terug naar mezelf, die ik niet vond via traditionele weg, sprak jouw visie me aan. Het was een start van de hele weg naar mijn innerlijkheid. Ik raad het ook anderen aan die in een dip zitten.
Greet B.
Ik voelde dat ik nood had aan meer zelfvertrouwen bij de zoektocht naar een nieuwe job. Ik schreef me erna in voor het hele traject. Ik leerde dat ik veel meer in de hand heb dan dat je zou denken. De tools werken echt! Ik heb ondertussen een nieuwe job gevonden én een reis geboekt!
Leen B.
Ik wilde gewoon effe laten weten ‘Yes het werkt!’.

Ik heb mij de voorbije dagen vooral proberen te focussen op de positieve dingen en als er dingen anders verliepen de tools gebruikt.
En ik moet zeggen dat ik 2 schitterende dagen achter de rug heb! Dus nog eens bedankt!

I.C.
“Een mooi evenwicht tussen aanleren en doen/oefenen. Innerlijk Leiderschap heeft mij zeer veel geholpen. Het geeft me goede tools om onmiddellijk toe te passen. Ik ervaar de grote diversiteit van de groep deelnemers als een plus. Ik vind Inge een goede leermeester/coach met goed evenwicht tussen triggeren/porren en ruimte laten voor de cursist. Daarnaast zit de prijs/kwaliteit van de training Innerlijk Leiderschap goed.”
E.B., medewerker Vlaams Parlement
Ja! Ik ga aan de haal met een Scan-gesprek

Vanmorgen zag ik Koen voor zijn laatste sessie loopbaancoaching. Ik wou je gewoon even laten weten dat hij erg enthousiast is over de reeds gevolgde workshops bij jou; precies wat hij nodig had! Uit de loopbaanbegeleiding was namelijk gebleken dat zijn competenties en waarden onvoldoende aanwezig zijn in zijn huidige job. Om terug te gaan solliciteren was het echter nodig om eerst terug wat sterker, meer “in zijn kracht” te kunnen staan. Dankzij jouw workshops heeft hij zijn zelfvertrouwen al terug kunnen opbouwen en hij merkte al een verschil! Heerlijk om te horen en een leuke feedback voor jou!

Anja, loopbaancoach
Ik ben minder vlug uit mijn lood te slaan. Ik ben niet meer zo snel van streek. Ik kan sneller relativeren, omdat ik nu de vraag stel of het het wel waard om zoveel tijd en energie in negatieve gedachten te steken. Het maakt dat ik niet meer de hele tijd hoef te piekeren of te denken ‘ik had het beter zus of zo gedaan…’. Het maakt ook dat ik nu leukere dingen kan doen. Niet de hele tijd negatief denken is zo fijn.

Annick, leidinggevende