Sterk leiderschap. Werk slim

Sterk leiderschap. Werk slim2018-09-21T15:01:49+00:00

Speciaal voor ambitieuze leidinggevenden, potentials, professionals, ondernemers,…

STERK LEIDERSCHAP

Excelleer met je unieke potentieel – Jaartraject

Dit traject, georganiseerd en geleid door experte Inge Ketels, Bureau Stroom, ontketent en versterkt het potentieel van hoog-getalenteerde, ondernemende potentials en ondernemers.
Hierdoor kunnen ze zelfverzekerd werken. Ze zetten stress om in optimaal en slim functioneren. Met hun beste ideeën hebben ze impact en ze kunnen gedreven leiden vanuit authenticiteit. Hierdoor behalen ze aanzienlijk betere resultaten. Hun wezenlijke potentieel zetten ze in, voor het vereiste transformationele leiderschap

zelfstandige traject groei omzet

Traject oktober 2018- september 2019

In dit jaartraject krijgen potentials het kader en de vaardigheden om sterk leiding te geven in een veranderende wereld. Ze leren hun eigen authentiek leiderschap te vertrouwen, optimaal te functioneren in een stresserende wereld en met impact richting te geven.

Sterk Leiderschap XL voorziet in ruime extra individuele coaching via een coach van Bureau Stroom.

foto inge ketels tijdens workshop

Een leiderschapstraject dat resultaten biedt

Sinds 2001 werkt Inge Ketels rond persoonlijke efficiëntie. Ze ontdekte dat potentials met enorm talent, ideeën en gedrevenheid vaak hun eigen genialiteit niet (meer) zagen.

Hierdoor stonden ze niet sterk, deelden ze hun optimale potentieel en grote ideeën niet, onthielden ze hun omgeving hun optimale kunnen, ook al werkten ze hard.

Ketels werkte met deze potentials en voorzag ze in praktische tools die hen echt hielpen om met sterk leiderschap, en op een slimme manier, in hun werk te staan.

‘Je bent veel vrolijker en ontspannen’, merkte laatst iemand van het managementteam op.

En dat klopt. Wat een verschil met vorig jaar. Toen wou ik stoppen met deze job als leidinggevende.

Zonder het traject Sterk Leiderschap was dit niet gelukt.

Lies

Ze identificeerde een reeks krachtige hulpmiddelen, concepten en dagelijkse praktijken, die deelnemers hebben geholpen grote stappen vooruit te zetten in hun loopbaan, hun bedrijf en hun persoonlijke leven.

Deze stappen gaf ze vorm in het persoonlijk en professioneel groeiprogramma ‘Sterk Leiderschap, slim werken in je bedrijf’.

Jaren later waren de resultaten ronduit sterk.
Zowel mannen als vrouwen getuigen van uitstekende resultaten, zowel voor zichzelf als voor teams of mensen die ze begeleiden.

Resultaten

Dit is wat deelnemers ervaren en melden:

 • Ze delen hun unieke ideeën, vragen en kritieken vaker

 • Ze kunnen efficiënter en effectiever werken, omdat ze niet of minder verzanden in piekeren of emoties.

 • Ze hebben meer vertrouwen

 • Ze zijn minder bang voor kritiek

 • Ze kunnen krachtiger communiceren

 • Moeilijke gesprekken gaan ze met een groter gemak aan

 • Ze zien zichzelf als positiever in hun leven en werk staan, en voelen zich gevoed door een netwerk van gelijkgestemden.

 • Ze voelen een verhoogd gevoel van kracht om een positief verschil te maken in hun bedrijf

 • Ze hebben tools om beter om te gaan met stresserende omstandigheden, waardoor ze vaker handelen vanuit rust

Inge Ketels in actie tijdens een cursus Sterk Leiderschap
Sfeerbeeld op terras Sterk Leiderschap

Dit is wat bedrijven zien:

 • Verbeterde prestaties. Eigen sterke punten inzetten, zich makkelijker uitspreken en vaker initiatief nemen.

 • Creatieve innovatie. Deelnemers dragen hun unieke ideeën en vragen vaker bij.

 • Snel aan te boren talent. Deelnemers zien hun sterktes en zijn vaak klaar voor meer verantwoordelijkheid. Ze zijn krachtig betrokken, willen bijdragen en groeien.

 • Hogere retentie en betrokkenheid. Door versterkte communicatievaardigheden, zicht op eigen onzekerheden en hoe ermee om te gaan, is werk minder stressvol en veel zinvoller. Met een passende carrière-visie kan men proactief het eigen carrièrepad vormgeven.

 • Sterke netwerken en wederzijds mentorschap. Deelnemers hebben een gedeelde woordenschat, ontmoeten gelijkgestemden die willen groeien, die uitgedaagd worden in hun werk, en komen zo makkelijker tot een krachtige, werkende aanpak voor lopende vraagstellingen.

De gemiddelde score van trajecten bij Bureau Stroom is boven 8,5/10.

Wat zeggen deelnemers over dit traject?

Je inspireerde me om mijn leven volop in eigen handen te nemen, je liet me terug dromen en mijn levensdoelen op een rijtje zetten!
Annelies
Ik leer dat positiviteit een ingesteldheid is. Ik merk dat het creëren van positieve beelden veel kan veranderen. Ik kan nu makkelijker negatieve emoties neutraliseren en loslaten.
E.M.
Ik heb geleerd rust te vinden. Ik merk ook dat ik mensen rondom mij kan helpen met mijn nieuwe inzichten. Ook dat geeft telkens weer extra zelfvertrouwen.
Leen

Scroll verder! Je vindt er meer deelnemers aan het woord over hun ervaring met Sterk Leiderschap.

Ontketen jij ook je potentieel? Zodat je slim functioneert?

Ben je ondernemer, leidinggevende of professional? Wil jij serieus investeren in jezelf, je carrière/je bedrijf? Geef je op voor een vrijblijvende Scan met mij om te ontdekken welke stap jij nu kunt zetten.

Doe het nu.

 • Dit gaat door per telefoon/skype of life in Genk.
 • Reserveer een half uur (wat kan uitlopen tot een uur)
 • Je vult voorafgaand enkele vragen in, zodat ons gesprek optimaal en efficiënt verloopt.

Meld je hier aan.

Wil je nu nog geen gesprek maar eerst zelf aan de slag? Download dan hier het gratis e-book ‘Test je innerlijk Leiderschap’.

Ja! Ik wil slim werken en een Scan-gesprek
Het traject Innerlijk Leiderschap heeft me geholpen om terug vertrouwen te krijgen in mijn eigen kunnen. Ik laat me nu leiden door mijn eigen goed gevoel.
Via dit traject heb ik ontdekt dat er nog mensen hooggevoelig zijn. Ik voel me niet meer alleen.
Ik heb geleerd dat ontspanning belangrijk is om mijn evenwicht te behouden. Door de hartcoherentie voel ik me beter, sterker. Het heeft effect. Ik wist niet dat frustratie zo’n impact kon hebben. De training zelfvertrouwen heeft me bijgebracht hoe ik negatieve gedachten kan ombuigen naar positieve … 90 % van mijn angsten en zorgen blijken onrealistisch!
Ik kan nu veel intenser genieten van de mooie dingen in het leven.
Wat een bevrijding!
Anne, administratief bediende
Ik had een kelderend energiepeil. Professioneel en privé was er van alles. Ik zag het even niet zitten. De trainingsdag Zelfvertrouwen gaf me een echte boost.
Uit Innerlijk Leiderschap haalde ik ook veel. Kleine tips, zoals hoe mijn hoofd leeg te krijgen om te slapen, inzicht dat ik vaak in iemands anders gedachten zat, het vertrouwen dat het goed komt, de knop kunnen omdraaien, mezelf complimenten geven.
Het is alsof een last van me afgleed. Ik hoef niet altijd te presteren. Ik moet niet altijd.
Ik kies veel meer voor mezelf of voor realistische doelen. Ik kan makkelijker loslaten.
Dit brengt rust & levenskwaliteit. Ik slaap veel beter.
Ik merk dat ik anders denk.
Ik vond de opbouw en methodes zeer goed. Ik voel dat Inge spreekt uit ervaring. Dat is een enorme sterkte!
Kathleen, business development consultant
“De inzichten en de impact van het traject Innerlijk Leiderschap overtreffen mijn oorspronkelijke verwachtingen, het volgen van het traject is één van de beste beslissingen die ik genomen heb, op het juiste moment. Jij bent dan ook echt wel een topcoach, zo fijn om te zien hoe jij telkens weer eenieder van die diverse groepen zo weet aan te spreken, recht uit je hart ! Door me zo op mijn gemak te laten voelen, hadden die 4 dagen ook meteen een groots effect.
Ik besef maar al te goed dat ik nog een hele weg te gaan heb, maar ik heb nu eindelijk wat werkgerief op zak…
Van harte dank je wel Inge !”
N.M.
Ik vond het traject superpositief. Had ik dit gehad 5 jaar geleden, waren sommige dingen beter en makkelijker gelopen.
Het groepsgebeuren geeft herkenning en energie. Dat was heel tof.
Ik herken nu patronen en mechanismes. Als iets tegenvalt, kan ik er op teruggrijpen, zoals een EHBO-kit.
Het heeft me erg verrijkt, ik ben er happy mee.
Geertje
Toespraken geven vond ik vroeger een nachtmerrie. Nu ben ik een stuk rustiger. Door anders te denken, me duidelijk te maken ‘ik kan het’, gaat het wel.
Mijn personeel zegt dat ik opener ben. Ik maak meer contact, dat gaat vlotter, mijn muur is naar beneden gegaan, door anders te denken. Zo kunnen we elkaar op moeilijke momenten ook steunen.
Ik ben voor een stuk minder aan het piekeren. Ik slaap veel beter dan vroeger. Ik ben rustiger.
Carla, leidinggevende in een rusthuis
Contacten op mijn werk zijn beter. Het is nu aangenamer om te werken. De sfeer is beter, omdat ik zelf ook niet meer zo negatief over de mensen denk.
Ik ben rustiger, denk niet zo snel negatief en dat werpt zijn vruchten af. Ik denk minder ‘oei oei oei, dat gaat fout lopen’. Daardoor doe ik dingen makkelijker.
De cursus heeft mijn ogen geopend dat ik altijd op zoek ben naar bevestiging. Als ik die dan niet kreeg was ik verloren. Ik denk nu ‘ik kan het’. Ik zie nu dat ik bevestiging bij me zelf dien te zoeken.
Conny
Ik ben sinds 4 maanden thuis met een burn-out. Ik volgde vorige maand de 2 laatste dagen van het traject Innerlijk Leiderschap. Toen ik naar huis reed, voelde ik me beter dan ooit. Positieve ideeën en oplossingen stroomden door mijn hoofd.
Ook nu, twee weken later voel ik me duidelijk beter. Het gaat me beter. Ik ga nu anders om met kinderen en man: in plaats van gestrest, met warmte en aandacht voor wat goed gaat. Daar ben ik blij om!
Met vroegere panieksituaties kan ik nu met vertrouwen
K.V., leidinggevend
Ik leerde hoe beter in balans te raken, steviger in het leven te staan. Terug de positieve motor in mezelf aan te wakkeren. Ik bezie mezelf positiever. Dit maakt meer voor me mogelijk.
Op eenvoudige wijze weet Inge de kern te raken. Mooi!
Het audioseminar ‘Bouwen aan je Zelfvertrouwen’ sorteert effect. De ondersteuning die het biedt, vind ik prettig!
D.K.
Een jaar geleden moest ik voor het eerst in 22 jaar thuis blijven van mijn werk. Ik had zoveel last van stress dat ik niet langer kon functioneren. Ik besefte dat ik in een vicieuze piekercirkel was terechtgekomen. Ik had positieve sturing nodig. De training Innerlijk leiderschap zorgde voor een betere mindset en de hartcoherentie bracht mijn drukke hoofd tot rust. Deze training verhoogde mijn levenskwaliteit. Bedankt, Inge.
Kristel, Helchteren
Hierbij wil ik je ook nog eens bedanken voor de kwaliteit van je cursus, zowel naar vorm als inhoud. De cursus zit boordevol praktische tips en inzichten, die echt inspirerend en versterkend werken voor mij. Zoveel verschillende invalshoeken en technieken die je ons aanreikt, telkens goed onderbouwd, en de ruimte die je laat om zelf te interpreteren, toe te passen en verder te ontdekken. De mix van workshops, audioseminars en cd’s, geeft je de mogelijkheid op je eigen tempo en met eigen accenten te werken. En wat betreft de workshops, deze zijn super goed gegeven, de uren vliegen voorbij en op een heel heldere, gestructureerde en aangename manier stroomt de info bij je binnen. De afwisseling tussen theorie, oefeningen en ervaringen uitwisselen met andere cursisten is super. Echt goed gedaan van jou, één van de betere cursussen die ik al gevolgd heb. Nog eens bedankt.
, Ingenieur
Het traject innerlijk leiderschap heeft me nieuwe tools en technieken bijgebracht, die ik enerzijds zelf kan toepassen én die ik anderzijds kan gebruiken bij mijn klanten. Het heeft me ook geholpen om terug te vertragen en milder te zijn. Iedereen is in proces, iedereen beleeft dat proces op een unieke manier en iedereen zit ergens anders in dat proces. Er is aangename afwisseling. Ook de rustige, niet oordelende manier waarop Inge met haar deelnemers omgaat is heel erg fijn!
Foto AnneliesAnnelies
Na persoonlijke tegenslagen zat ik in een dip/neerwaartse spiraal. In mijn zoektocht terug naar mezelf, die ik niet vond via traditionele weg, sprak jouw visie me aan. Het was een start van de hele weg naar mijn innerlijkheid. Ik raad het ook anderen aan die in een dip zitten.
Greet B.
Ik voelde dat ik nood had aan meer zelfvertrouwen bij de zoektocht naar een nieuwe job. Ik schreef me erna in voor het hele traject. Ik leerde dat ik veel meer in de hand heb dan dat je zou denken. De tools werken echt! Ik heb ondertussen een nieuwe job gevonden én een reis geboekt!
Leen B.
Ik wilde gewoon effe laten weten ‘Yes het werkt!’.

Ik heb mij de voorbije dagen vooral proberen te focussen op de positieve dingen en als er dingen anders verliepen de tools gebruikt.
En ik moet zeggen dat ik 2 schitterende dagen achter de rug heb! Dus nog eens bedankt!

I.C.
“Een mooi evenwicht tussen aanleren en doen/oefenen. Innerlijk Leiderschap heeft mij zeer veel geholpen. Het geeft me goede tools om onmiddellijk toe te passen. Ik ervaar de grote diversiteit van de groep deelnemers als een plus. Ik vind Inge een goede leermeester/coach met goed evenwicht tussen triggeren/porren en ruimte laten voor de cursist. Daarnaast zit de prijs/kwaliteit van de training Innerlijk Leiderschap goed.”
E.B., medewerker Vlaams Parlement
Ja! Ik ga aan de haal met een Scan-gesprek

Vanmorgen zag ik Koen voor zijn laatste sessie loopbaancoaching. Ik wou je gewoon even laten weten dat hij erg enthousiast is over de reeds gevolgde workshops bij jou; precies wat hij nodig had! Uit de loopbaanbegeleiding was namelijk gebleken dat zijn competenties en waarden onvoldoende aanwezig zijn in zijn huidige job. Om terug te gaan solliciteren was het echter nodig om eerst terug wat sterker, meer “in zijn kracht” te kunnen staan. Dankzij jouw workshops heeft hij zijn zelfvertrouwen al terug kunnen opbouwen en hij merkte al een verschil! Heerlijk om te horen en een leuke feedback voor jou!

Anja, loopbaancoach
Ik ben minder vlug uit mijn lood te slaan. Ik ben niet meer zo snel van streek. Ik kan sneller relativeren, omdat ik nu de vraag stel of het het wel waard om zoveel tijd en energie in negatieve gedachten te steken. Het maakt dat ik niet meer de hele tijd hoef te piekeren of te denken ‘ik had het beter zus of zo gedaan…’. Het maakt ook dat ik nu leukere dingen kan doen. Niet de hele tijd negatief denken is zo fijn.

Annick, leidinggevende